Skip to the content

Grødkiks med dip

Havregrødskiks og en mager dip på skyr. Det er en fuldkornsrig og lækker lille snack.

Ingredienser

  • 100 g
    havregrød, en rest fra morgenmaden
  • 2 dl
    skyr eller yoghurt naturel
  • 1 spsk
    tørrede krydderier, for eksempel kanelsukker
  1. 1
    Tænd ovnen på 160 grader varmluft
  2. 2
    Læg bagepapir på en bageplade
  3. 3
    Lun grøden, så er den lettere at smøre ud
  4. 4
    Hæld havregrøden ud på bagepladen og smør det tyndt ud
  5. 5
    Bag grøden i cirka 15-20 minutter til grøden er sprød
  6. 6
    Lad grøden køle af og knæk den i stykker
  7. 7
    Rør skyr sammen med krydderi
  8. 8
    Dyp grødkiksene i dippen