Fuldkornspitabrød med skinke, tomat og revne gulerødder
Sluk tørsten i et glas mælk. Det er godt for knoglerne. Husk at vælge mælk med Nøglehullet.
Ingredienser
-
2 stkgulerod
-
3 stktomat
-
4 stkfuldkornspitabrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
-
2 tskdijonsennep
-
4 skiveskinke
-
8 spskhytteost
Frugt
-
2 stkbanan
Drikkevarer
-
8 dlmælk, se efter Nøglehullet
-
1Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet
-
2Vask tomaterne og skær dem i skiver
-
3Varm pitabrødene på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader
-
4Flæk pitabrødene og smør dem med lidt sennep på indersiden
-
5Fyld pitabrødene med gulerod, tomat, skinke og hytteost
-
6Server et pitabrød og en halv banan ved siden af til hver person. Drik et glas mælk til
-