Avocadodip med knækbrød
Cremet dip og sprødt brød = opskriften på et lækkert mellemmåltid
Ingredienser
-
2 stkavocado
-
2 fedhvidløg
-
1 stkcitron
-
salt
-
peber
-
1 spskjordnøddeolie
-
1 bundtbasilikum
-
1 stkchili
-
lidt tabasco
-
4 skivefuldkornsknækbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
-
1Avokadodip:Pil avokado, fjern skind
-
2Mos avocadokød med en gaffel
-
3Pil hvidløg og hak det fint
-
4Riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet
-
5Tilsæt hvidløg, citronskal, citronsaft til avocadomosen
-
6Smag til med salt og peber
-
7Skyl basilikum og hak fint
-
8Flæk chili, fjern kerner og hak fint
-
9Kom jordnøddeolie, chili og basilikum i
-
10Smag til med et par dråber tabasco
-
11Knækbrød:Knæk brødet i grove stykker
-
12Del avocododip og knækbrød i fire portioner, dyp dit knækbrød i dippen
-
Tip
Ristet rugbrød er også godt til avocadodip