Abemad med chokolade (frugtsalat)
Lækre sommerfrugter med et pift af god mørk chokolade
Ingredienser
-
2 stkfersken
-
3 stkblomme
-
50 gjordbær
-
50 ghindbær
-
50 gblåbær
-
banan
-
honningmelon
-
6 stkmynteblad
-
50 gmørk chokolade, 70 %
-
1Skyl ferskner og blommer
-
2Del ferskner og blommer og tag stenene ud
-
3Skær frugterne i mindre stykker
-
4Skyl jordbær, hindbær og blåbær
-
5Del jordbær i kvarte
-
6Skær bananen i skiver
-
7Halver honningmelonen, skær kød fra skæl og skær kødet i tern
-
8Bland alle frugterne
-
9Skyl mynte og hak groft
-
10Hak chokolade med en savtakket kniv
-
11Kom mynte og chokolade over frugterne
-
12Fordel abemaden i fire skåle
-
Tip
Brug de sommerfrugter du har