Skip to the content

Abemad med chokolade (frugtsalat)

Lækre sommerfrugter med et pift af god mørk chokolade

Ingredienser

  • 2 stk
    fersken
  • 3 stk
    blomme
  • 50 g
    jordbær
  • 50 g
    hindbær
  • 50 g
    blåbær
  • banan
  • honningmelon
  • 6 stk
    mynteblad
  • 50 g
    mørk chokolade, 70 %
  1. 1
    Skyl ferskner og blommer
  2. 2
    Del ferskner og blommer og tag stenene ud
  3. 3
    Skær frugterne i mindre stykker
  4. 4
    Skyl jordbær, hindbær og blåbær
  5. 5
    Del jordbær i kvarte
  6. 6
    Skær bananen i skiver
  7. 7
    Halver honningmelonen, skær kød fra skæl og skær kødet i tern
  8. 8
    Bland alle frugterne
  9. 9
    Skyl mynte og hak groft
  10. 10
    Hak chokolade med en savtakket kniv
  11. 11
    Kom mynte og chokolade over frugterne
  12. 12
    Fordel abemaden i fire skåle

Tip

Brug de sommerfrugter du har